Cliënt ervaringen

“Lieve Willeke,

Wat was het een bijzondere healing om te ervaren, vooral ook met de klanken, heel erg mooi en zuiver!

Ik voelde me heel erg veilig en wat vooral heel erg belangrijk was voor mij is het gevoel van ontmoet worden, gezien worden, gehoord worden in al mijn lagen, in heel mijn hoedanigheid.

De diepste pijn in mij werd ontmoet, gezien en gehoord en dat betekent heel veel voor mij!

Natuurlijk voelde ik in de dagen na de sessie de pijn die opgeslagen lag in mijn lichaam en het verdriet, maar ik heb er heel veel van geleerd. Hierdoor heb ik geleerd wie ik ben, mezelf weer ontmoet. Ik kan weer tot in het diepst met mezelf praten, zo fijn! Zo’n groot cadeau!!!!! Het gaat met kleine stapjes maar het is zo fijn de geruststelling en het vertrouwen te voelen en te weten dat ik weet hoe ik met mezelf kan praten, hoe ik naar mezelf kan luisteren, dat ik weer ruimte kan maken voor mezelf. Ik kan het gewoon :-).

Ook voel ik in mijn lichaam meer zachtheid, de verstraktheid is er uit, heel bijzonder en fijn.

Ik heb nog een aantal keren naar de opname geluisterd van de sessie en dit was erg fijn! Elke keer wordt het nog een stukje dieper aangeraakt in mijn systeem, heel fijn, dat zorgt voor een nog diepere heling.

Lieve Willeke, heel erg bedankt!! Ik kom over een tijdje nogmaals voor een healing!”


“Direct na de sessie voelde ik me heel levendig, sterk geaard en heel plezierig in mijn lichaam. Een hele aangename ervaring. Een aantal weken na de sessie voel ik dat er een hoop is veranderd. Wat me het meest opvalt is dat mijn emoties en gemoedstoestanden niet meer zo kleven, geen hele verhalen meer worden. Ik kan me nog best boos maken of geïrriteerd worden, dat voel ik op zo’n moment ook heel duidelijk en helder. Maar het is ook zo weer weg. Eerder zou ik met dergelijke emoties veel langer kunnen rondlopen. Nu voelt het veel luchtiger, weidser. De Joy komt veel sneller weer terug. Ook voel ik een duidelijker balans in mijn mannelijke en vrouwelijke energie. Waar de mannelijke controleur eerst dominant aanwezig was, heeft deze nu een stapje terug gedaan en de vrouwelijke energie van het ontvangen, in het nu zijn, liefdevoller zijn, de ruimte gegeven.

Vrienden geven aan dat ze veel meer lichtkracht om mij heen zien en heb het gevoel dat mijn buikgevoel nog verder is verruimd en gezakt. Het voelt ook alsof zware gedachtes en emoties nu ook sneller verdwijnen in die lichtkracht en in dat verruimde buikgevoel. Ook voel ik meer verbondenheid de aarde en met dat wat is. Als het even tegenzit is er ook weer heel snel de bereidheid en de energie en de openheid om alle uitdagingen weer aan te gaan.  Dank je wel! Ik vond het een hele mooi sessie.”


‘Lieve Willeke,

Zo intens ontroerd en dankbaar voel ik me sinds onze sessie eergisteren.

Eindelijk, eindelijk, eindelijk ben ik ontslagen, kan ik mezèlf ontslaan van het ergens aan werken, het ergens naar toe moeten. Ineens is er ruimte gekomen tussen dat wat ik MOET en dat wat ik BEN. Opgelegdheid, werken, streven komt los en daarmee nog steeds diepe vermoeidheid.

Het voelt als een totaal nieuw perpectief ineens. Het perpectief dat het einde van lijden in zicht is. Dat lijden kan stoppen. Dat dat überhaupt mogelijk is. Ontzettend veel ontroering maakt dat los. Waar ik altijd stiekem op hoopte: het kan dus wèl, het bestaat…

Dank dat deze weg bestaat en dat je mensen daarin kunt begeleiden en vóór gaan. Dankbaar dat ik deze stap heb gezet, intens dankbaar.

Liefs, J.


Tijdens twee healingen is er energetisch veel gebeurd er werd  een zware energie losgemaakt, een pijnlijke blokkade, ontstaan door het slechte doorstromen van de energie in mijn heupen en knie. Mijn buik en benen voelen nu weer als onderdeel van mijn hele lijf. Ook was er schaduw energie van vorige levens waarin ik niet mocht zijn wie ik was en wat ik graag wilde mocht er niet zijn. De pijn van het misbruikt zijn werd vrij gemaakt en ook deze  energie kon weer naar mijn vermoeide benen doorstromen.

Ik kreeg inzicht dat mijn manier om naar situaties kijken, deze juist vastzetten. Dat ik ze los kan door te voelen en te erkennen maar er geen verhaal omheen te maken. Veel verdriet kon ik laten gaan. De innerlijke beschadigde kinddelen hoefden zich niet meer groter voor te doen dan ze waren en door dit te accepteren werden ze weer onderdeel  van mijn Zelf.

Ik ben heel blij dat ik grote delen van mijn Zelf weer terug gevonden heb.

A.


“Ik voel mijn buik dat mijn buik meer open is, minder kramp en meer ontspanning”


“Vorige week dinsdag heb ik een sessie van jou mogen ontvangen. Hierbij wil ik je daar nog enorm voor bedanken. De sessie heeft me waanzinnig veel gebracht.

Voel zoveel kracht in m’n systeem terugkomen. En dat de ommekeer er zga is. Die steen die ik op mijn zonnevlecht voelde is inmiddels opgelost, het drukkende gevoel heb ik ook niet meer gevoeld. Vandaag ineens kon ik op een diepe laag vergeven en liefde sturen naar het stuk autoriteit en geen eigen ruimte hebben en dat terugzien ik mijn hele familielijn van vaders kant, en ook bij mn zoontje zie ik dit stuk terug.Ik kon er uit stappen vandaag, los van komen. ruimte maken. Dat was enorm mooi. Eindelijk.

Hartelijk dank voor je mooie heling, heel fijn om jouw energie te mogen ervaren. Bijzonder krachtig en zacht tegelijk.

Gebeurt iig heel veel, vind t prachtig en wil er ook helemaal doorheen gaan nu. Het is echt tijd  om volledig op te gaan staan en mijzelf in al mijn grootsheid neerzetten. Heb er ook zo’n zin in!! :-)”

M.


“De sessie bij Willeke was ontzettend mooi, diepgaand en liefdevol.

Thema’s die ik van tevoren niet met haar had besproken (maar waar ik wel mee bezig ben) kwamen als vanzelf naar voren. Ik voelde me opeens ontzettend lang worden: een uitlijning van al mijn chakra’s, óók de chakra’s onder mijn voeten en boven mijn hoofd. Ik ervoer een gevoel van geluk en geheeld zijn, zo mooi dat ik er nauwelijks woorden voor kan vinden.”

Dankjewel Willeke!!


“Dankjewel. Voel me al wat steviger en sterker, dus voor nu heeft het me echt geholpen, hoop dat het verder doorzet!”


“Na de opname nog eens beluisterd te hebben, voel ik nog meer in mij gebeuren. Wat er afgelopen zaterdag is gebeurt is een belangrijk omslagpunt. Zodra ik hier doorheen ben heb ik het gevoel dat er mooie dingen gaan gebeuren.  Ik voel een smal lichtstraaltje van onder mijn ruggengraat tot  aan bijna bij mijn schedelrand en word daar toch zo allemachtig blij van. Moeder aarde, elfen, natuurwezens, kristallen wat voelt dat als thuiskomen. Dank je!  Nu nog de lef om niet meer mijn angst de overhand te laten krijgen.”


“2 sessies bij Willeke dit keer. Heeft me veel gebracht. Na de 1e sessie voelde ik me al rustiger en bij de 2e keer mocht er heel veel healing gebeuren”


“Na mijn sessie met Willeke voel ik me blijer en meer ontspannen. Mijn licht en hogere aansluitingen zijn verder in mijn lichaam en buik gezakt en dat voelt heel fijn. Alles gaat meer vanuit de flow. Tijdens de sessie kwamen er ook mooie inzichten hoe ik me als kind heb aangepast naar mijn vader en moeder toe, en hoe dat een patroon in mijn leven is geworden. Daar is nu weer bewustzijn op gekomen en hopelijk helpt dit om het te doorbreken. Ik voel me in ieder geval al een stuk meer bij mijzelf.”


“Een fijne inzichtelijke sessie gehad met Willeke. Een persoon waar ik goed mee klikte! Wat is het dan superfijn om daarna op de krachtplaats te verblijven. Dieper indaling, beleving is zo voelbaar!”


De prachtig reading en healing van Willeke heeft me heel erg geholpen. Dingen zijn op hun plaats gevallen. Nu wil ik opstaan voor de nieuwe aarde!”


“De sessies waren heel waardevol. Willeke wist precies de blokkades te benoemen die ik niet vertelde.”


“Hartelijk dank voor de geluidsopnames van de sessies, bij het afluisteren komt alles nog wat meer binnen en kan ik bepaalde zaken nog meer een plek geven. Tijdens het afluisteren zijn de healings dan ook bijna weer opnieuw voelbaar. Een van mijn katten die zeer sensitief is komt er altijd bij liggen wanneer ik luister naar een opname, hij voelt het duidelijk ook.”

Liefs, M


“De sessies met Willeke hebben mij veel gebracht en duidelijkheid gegeven, ik kan weer vooruit. Liefs G.