Consult

Wat biedt een consult?

Tijdens het consult word je teruggebracht naar je natuurlijke staat. Je leert te doorzien wanneer je bij deze staat vandaan gaat en je uit het NU bent. Je wordt je bewust van zaken die je afleiden van leven in het NU en waar je terug stapt in de identificatie met je ego ikje. 

Na een reeks consulten leer je de natuurlijke staat te verlengen in je leven. Je gaat ervaren dat in de natuurlijke staat alles goed is, er niets veranderd hoeft te worden aan jou en je gaat ervaren dat Jij Jij bent en helemaal mag zijn wie je bent.

Reading, healing en Inquiry

Tijdens een reading kan ik je bewust maken waar je meer leeft vanuit het ego ikje en wat je kunt doen om hier los van te geraken. Tevens kan ik dynamieken tussen jou en anderen op je werk, in relaties en elders bewustmaken.

Samen met jou gaan we kijken naar wat je in het moment ervaart. Wat is er NU? Wat wil er ervaren worden NU? Je gaat voelen wat er gevoeld wil worden, zien wat er beleefd wil worden. Tevens ga je beleven dat elke ervaring er een is die komt en ook weer gaat. En dat dit geen enkele invloed heeft op wie je werkelijk bent. Samen gaan we ook de vraag Wie Ben IK? onderzoeken. Zodra je hier meer van geproefd hebt, kun je makkelijker in de natuurlijke staat blijven. Door deze Inquiry kan enorme healing ervaren worden en kun je je steeds meer vrij gaan voelen.

Niets meer moeten, willen weten en begrijpen

Je komt tot diepe rust, want je leert dat je niets meer hoeft te doen, niets meer hoeft te weten en valt hierdoor als vanzelf in de natuurlijke staat. Je gaat steeds dieper ervaren dat je je mag laten leiden door wat het leven je op elk moment te bieden heeft. Je leert daarmee ook steeds beter keuzes te maken die werkelijk bij Jou passen, ongeacht wat de omgeving of de maatschappij zegt. Diep vertrouwen en veiligheid ontstaan.

Samen onderzoeken we deze staat van zijn, want ik wil je niets vertellen, jij mag het zelf ervaren. Anders blijven het concepten waarnaar je kunt grijpen en wilt begrijpen.

Healing

Ook is een healing een mogelijkheid tijdens een consult. Je wordt in een fijne staat van zijn gebracht, ontspant en zaken als emoties en gevoelens krijgen ruimte, waardoor je met meer gemak het leven in stapt. Dingen vallen op hun plek en je voelt je vrijer. 

Coaching en inspiratie

Via coaching breng ik je naar het NU en krijg je het gevoel dat je helemaal jeZelf mag zijn.

Als inspirator kijk ik graag met je mee naar waar jouw levensenergie naartoe wil gaan. Onderzoeken we samen waar je werkelijk blij van wordt en maken we het concreet zodat je het kunt uitzetten. Ik leer je te voelen wat echt klopt i.p.v. weer te grijpen naar idee├źn en concepten. Hierdoor ga je ervaren dat je gewoon jeZelf Bent!

Ik ontmoet je graag!

Willeke

Thema's

Innerlijk kind

Leven vanuit het NU

Zelfrealisatie en de natuurlijke staat

Geïnspireerd leven

Leren voelen