Lichaamswerk en healing

Healing, reading, coaching en aanraking

Tijdens een healing sessie, vanuit het veld van Universele liefde, kijken we oordeelloos naar jouw emoties, gevoelens en verlangens. Door deze enkel te zien, kan er vaak al transformatie plaatsvinden. Je hoeft er verder niets mee.

Je verruimt steeds verder in bewustzijn en zal daar je identificatie op richten ipv op de vastgezette ik patronen en overtuigingen, van wie je dacht dat je was. Er ontstaat een dieper bewustzijn over wie je Bent en hoe je handelt. Dit brengt je tot een diepere intimiteit met jezelf en met de mensen om je heen.

Aanvaarding en nieuwsgierigheid

Tijdens de healing sessie leer je alles wat je in jezelf opmerkt en nog niet heel is, ook te aanvaarden. Tevens leer je nieuwsgierig te zijn naar elke (nieuwe) ervaring. Je gaat zien dat dit vraagt om vertraging en aanwezigheid in elk moment, zonder direct te handelen. Hierdoor blijf je makkelijker met beide benen op de grond staan.

Lichaamsgevoeligheid

Op deze manier open je je ook voor jouw lichamelijke gevoeligheid. Levenslust, kracht, zachtheid en seksuele energie kan zich dan intenser manifesteren. Oude patronen en blokkades hoeven niet weg. Als je jouw eigen patronen en weerstanden werkelijk onder ogen ziet, begrijpt en doorleeft, dan kun je er steeds makkelijker mee zijn en kunnen ze uiteindelijk transformeren. Ondertussen openen zich de deuren naar je Essentie, de Liefde die je Bent.

Lichaamswerk en aanraking

Tijdens een lichaamswerk sessie ontdekken we de wereld van je lichamelijke gevoelsleven. In het lichaam zitten allerlei herinneringen van ervaringen in onze cellen opgeslagen. Door aanraking van specifieke plekken op het lichaam (dit doen we gewoon met de kleren aan) wordt je bewust gemaakt van de energie die daar opgeslagen zit. Door hier uiting aan te geven of te bewegen, kun je de energie die daar vast heeft gezeten bevrijden en loslaten.
Het is een hele voorzichtige vorm van Rebalancing. Ik heb de opleiding hierin niet gedaan, maar heb door eigen ervaring met Rebalancing, massage, door te vrijen, geleerd om aan te raken en in te voelen in jouw systeem. Samen kunnen we op ontdekkingstocht gaan in jouw lichaam op een veilige manier.

Via healing en aanraking kunnen je gedachten tot rust gebracht worden (je gaat immers voelen wat er zich in je lichaam bevindt). Je beseft je telkens op diepere lagen wie je werkelijk Bent. Laag voor laag opent zich op deze manier in elke cel van je lichaam de energie van jouw Essentie. Zo kom je tot belichaming van het Zelf.

Door het Universele Liefdesveld dat tijdens deze vorm van healing neergezet wordt, voelt het heel veilig om dat wat zo diep weggestopt zit toe te laten, uit te spreken, doorheen te bewegen en uiteindelijk te transformeren. Na een sessie waarin je je zelf uitspreekt en voelbaar maakt wat je in jouw lichaam tegenkomt, zul je merken dat je veel beter in je lichaam zit. Je lichaamsbewustzijn wordt groter. Je staat steviger met beide benen op de grond en voelt je sterk verbonden met Moeder Aarde. Je voelt je Kracht en de zachtheid beiden aanwezig in jou!

Ik ontmoet je graag!

Willeke Ananda Jansen

Leven in vrijheid betekent Zijn en leven wie je Bent.
Uiteindelijk ontstaat op alle lagen bevrijding van het Zelf, Verlichting.