Mannen

De laatste jaren komen er steeds meer mannen naar mijn praktijk. Ze willen meer naar hun ware gevoel en meer in kwetsbaarheid leven met zichzelf en anderen. Hun ware kracht erkennen en leren geven daar waar zij dat zelf willen.

Het is zo ongelooflijk mooi te zien dat mannen hierin opengaan. Dat ze mogen zien hoe mooi ze zijn! Niet om wat ze doen, maar gewoon om wie ze Zijn als man. Wat een kracht hebben ze, een enorm doorzettingsvermogen, een groot vertrouwen geven ze en daarin zit zoveel Liefde!

Wat gebeurt er in de healingen?

Het grote Universeel Liefdesveld dat ik tijdens de healing neerzet, opent je in meerdere lagen van jezelf. Vaak zitten in die lagen, ook wel lichtlichamen genoemd, herinneringen opgeslagen van pijnlijke en fijne ervaringen uit meerdere levens en geschiedenis van je voorouders.

In de setting van de healing kan de pijn loslaten, doordat het erkenning en ruimte krijgt. Je lichtlichamen met al hun zuiverheid en kwaliteiten kunnen zich weer bij je voegen, zodat heelwording van jezelf op steeds meer lagen zal ontstaan.

Innerlijk kind pijn laat los in de healingen. Juist ook omdat ik jou daarin zo goed kan ontmoeten. Ik heb er geen oordeel op en het hoeft niet weg. Het mag er juist zijn. Deze pijn zit vaak diep weggestopt. Er zit veel oordeel op als je als man kwetsbaar bent. Je moet immers groot en sterk zijn. Je hebt vaak gezorgd en bent gaan dragen voor je moeder, omdat jij haar pijn zag in relatie tot je vader. Of een ontbrekende vader, waardoor jij al snel een volwassen rol op je nam en er geen ruimte was voor jou als kind. Hoe pijnlijk is dat voor je jongetje geweest! Of een vader die stoer was en jouw niet in je kwetsbare, gevoelige lagen heeft gezien. Vanwege zijn eigen onmacht stukken, wat jij ook weer zo begreep. Zo heb je je aangepast en aangepast en ben je steeds verder afgegleden van je Essentie.

Nu mag je als man weer opengaan, in een veilige setting, waarbij we je grootste schat openen: wie jij werkelijk Bent!

Samen kunnen we onderzoeken waar je je energie aan wilt geven, zonder weggeefstand en te veel verantwoordelijkheid te moeten dragen. Nu vanuit vrijheid.

Mannen mogen zichzelf weer waarderen

Mannen hebben door zoveel levens zichzelf moeten weggeven, zijn uitgejouwd en niet meer serieus genomen door vrouwen.

Zijn gemanipuleerd door haar en hebben hun kracht aan anderen moeten weggeven om te kunnen overleven. Ze hebben hun gezin en hun gemeenschap onderhouden, zonder de juiste afgestemde zorg voor zichzelf te vragen en krijgen.

Nu mogen mannen weer naar binnen. Zich gaan afvragen wie ze werkelijk Zijn en wat ze daarvoor nodig hebben. Zich gaan realiseren dat wie ze Zijn niets te maken heeft met wat ze doen. Ze mogen zichzelf weer waardering geven ipv het te verwachten van een ander. Dan zal er telkens teleurstelling zijn.

Hierin is het voor mannen ook belangrijk om het vrouwelijke (in zichzelf) weer toe te laten. Weer te vertrouwen op het vrouwelijke, de warmte en zachtheid. Om zorg aan zichzelf te geven, zichzelf te waarderen in Liefde. Door de angst en weerstand op het vrouwelijke heen te gaan, angst om zichzelf weer te moeten weggeven voor een beetje liefde en aandacht, misbruikt en gemanipuleerd te worden door de vrouw en moeder.

Heel moeilijk en pijnlijk is het vaak om deze lagen te openen, er mee te zijn, zonder angst weg te geraken en weer verstrikt te raken in de vrouw. Het gaat erom het hart open te houden en toch bij zichzelf te kunnen blijven, de eigenheid en innerlijke kracht te mogen hebben. De eigen basis te mogen hebben en zelf de keuze te mogen maken aan wie en waaraan je je Liefdesenergie geeft.

Realiseer je je dat dit tevens een prachtig geschenk is aan vrouwen, want zonder het mannelijke kan het vrouwelijke niet volledig tot haar recht komen. Ook al durft de vrouw door haar pijnervaringen het niet volledig toe te geven, zij heeft jou nodig. Doe het niet voor haar, maar haal je wens en verlangen om vrij te zijn door alle lagen heen diep vanuit je eigen basis! Sta voor wie jij Bent!

Ik ontmoet je graag!