Relaties

Relaties zijn altijd bedoeld om het hoogste in jeZelf te ontmoeten en te leven. Om je te helpen volledig te mogen Zijn wie je Bent. De ander spiegelt dingen in jou die je in jezelf nog niet ontmoet hebt, om de heelwording in jezelf te bekrachtigen en uiteindelijk te realiseren.

Een relatie kan mooi, zacht en vriendelijk zijn en tegelijkertijd zullen er zaken aangeraakt worden die je niet zo mooi vindt aan de ander. Triggers, ruzie en twijfels zijn tevens deel van een relatie. Hiernaar kijken vanuit bewustzijn, ontdekken wat dit zegt over jou en ten diepste doorvoelen welke pijn hieronder zit, zal ten allen tijde verdieping brengen in jou en vaak ook in de relatie.

De diepste pijn van de eerste afsplitsing vanuit de Bron, de Eenheidservaring die je ooit hebt ervaren voordat je afdaalde naar de aardse levens, zal zich telkens ontvouwen in je relaties. Totdat je gaat ervaren dat pijn en Liefde beiden bestaan. Dat hoeveel pijn er ook is, er tegelijkertijd de grootste Liefdeskracht is om je te helpen de eenheid in jeZelf te realiseren en weer Thuis te komen. Dit is de Liefdeskracht die jij Bent!

Heilig Huwelijk

In de meeste relaties wordt het verschil tussen mannen en vrouwen aangeraakt en verder uitgewerkt. De polariteit tussen beiden in eenheid brengen en samen te laten vloeien in het Zelf, brengt je uiteindelijk het innerlijk Heilig Huwelijk en mogelijk, als dat bedoeld is, het uiterlijk Heilig Huwelijk. Ondertussen loop je je Pad zoals het zich aan je ontvouwt, met of zonder partner.

Tweelingziel, tweelingvlam, tweelingstraal en andere relaties

Bij deze bijzondere, vaak zeer indringende en verwarrende ontmoetingen staat je leven
(even) op zijn kop. Je herkent jeZelf in de ander. Vaak is het eerst het lichaam dat de ander herkent en zo word je naar elkaar toegetrokken. Je hart opent zich verder en de Liefde die je Bent is sterk voelbaar.

Tegelijkertijd wordt vaak immense pijn van de eerste afsplitsing vanuit de Bron aangeraakt in de ontmoeting met een tweelingziel, tweelingvlam of tweelingstraal. Het brengt je dieper en dieper bij de Bron in jeZelf. De immense Liefde die je voelt in jezelf tijdens deze ontmoetingen zal zich verdiepen in jou. Je wordt gevulder in jezelf en gaat meer genieten. Je vergroot je aantrekkingskracht. Je leeft in Liefde, je Bent Liefde.

Wat haal je op tijdens een relatie healing reading coaching traject?

 • Patronen en overtuigingen worden blootgelegd en opgelost. Overtuigingen die maken dat je niet jeZelf kunt zijn.
 • Je gaat inzien waar je je aanpast aan de ander, jezelf weggeeft en niet trouw bent aan je diepste gevoel.
 • Je leert jezelf uit te spreken en stappen te zetten naar een gelukkiger leven.
 • Je ontvangt healing, reading en coaching om meer jeZelf te zijn.
 • Je krijgt ondersteuning om jeZelf meer en meer te openen, voor de ander en vooral voor je eigen innerlijke Liefde en Passie.
 • Je gaat je steeds veiliger voelen, laat meer van jeZelf zien en staat steviger voor wie je Bent.
 • Je zult merken dat je steeds meer ruimte durft in te nemen (ook op je werk en bij je familie).
 • Je leert jouw waarheid te spreken en die te volgen, ongeacht wat de ander wil of doet.
 • Je merkt dat je als vanzelf meer je grenzen aan gaat geven en toch je hart open houdt.
 • Je leert te benoemen en vragen wat jij nodig hebt.
 • De bedoeling van de ontmoeting en relatie met je partner wordt bewust gemaakt.

Relatie consulten met je partner

Soms is het nodig een onafhankelijk en neutraal iemand mee te laten kijken naar de blinde vlekken en het gezamenlijk doel van de relatie. Vaak is een traject hierin een mooi cadeau voor jullie beiden.

In een consult met je partner zal op readingsniveau gekeken worden naar de dynamieken tussen jullie beiden, wat jullie samenbrengt en wat de bedoeling is. Daarnaast vindt er ook coaching plaats op de triggers die leiden tot ontevredenheid in de relatie, zodat ieder weer teruggebracht wordt naar de eigen Essentie. Triggers zijn enkel nodig om te groeien en je verder te openen in Liefde. Vandaaruit zal zich laten zien wat de volgende stap is. Vaak zul je merken dat tijdens en na het consult de Liefde in het veld voelbaar is. Dat vormt de basis van de relatie. De Liefde leidt je/jullie naar daar waar je zijn moet.

Mijn ervaringen en een veilige setting

Ik ken zoveel triggers in relaties, ben hierin al zoveel tegengekomen, heb hierin zoveel gedeeld en uitgewerkt met mijn partners dat er voor mij niets (te) gek is. Alles kan tijdens een consult op tafel gelegd worden. Veel cliƫnten geven ook aan dat het voor hen heel veilig voelt zichzelf te delen in de setting. In het Liefdesveld dat neergezet wordt tijdens de sessie is openen in Essentie en tegelijkertijd de diepste schaduwkanten laten zien hierin mogelijk. Het brengt je de heelheid in jeZelf en vaak meer Liefde in je relatie.

Mede dankzij het pad dat ik zelf gelopen heb en mijn ervaring met zowel tweelingzielen, tweelingvlammen als met mijn tweelingstraal, is het een van mijn specialismen geworden. Ik kijk dus graag mee met jou en jullie middels healing, reading, coaching en eventueel lichaamswerk.

Ik ontmoet je/jullie graag!

Willeke Ananda